Goedkoop naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Je hebt ongetwijfeld wel eens van Disneyland Parijs gehoord. Het is een van de bekendste pretparken ter wereld. Uit alle hoeken van de wereld komen mensen naar Parijs om dit geweldige park te beleven. Er is dan ook gigantisch veel in Disneyland Parijs te doen. Ben je er al eens geweest en lijkt het je leuk om nog eens naar dit fantastische pretpark te gaan? Misschien ben je er bijvoorbeeld ooit met je familie geweest, maar lijkt het je ook leuk om met je vrienden eens naar Disneyland Parijs te gaan. Of heb je net een nieuwe relatie en wil je deze vieren door samen heel erg leuke dingen te doen. In principe zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een punt is echter wel dat het soms heel veel geld kost om naar Disneyland Parijs te gaan.... In dat geval kun je gelukkig profiteren van een zogenaamde Disneyland Parijs aanbieding. Want hoe kan je nu goedkoop naar Disneyland Parijs, vraag je je ongetwijfeld af. In dit artikel geven we de belangrijkste tips, zodat jij tegen een zeer scherpe prijs ernaar toe kunt gaan.

Het is belangrijk om dan naar de juiste aanbiedingen te zoeken. Er zijn veel verschillende websites, van reisorganisaties, alwaar er regelmatig aanbiedingen te vinden zijn als het gaat om Disneyland. En juist daar moet jij van profiteren, aangezien de kans vrij groot is dat je heel veel geld kunt besparen met een aanbieding. Maar misschien vraag jij je af wat daar de reden achter is. Waarom is een aanbieding een stuk goedkoper dan een reguliere boeking voor Disneyland? Hieronder zullen we dat even uitleggen, zodat je snapt hoe het werkt en dat het niet een 'dit is te mooi om waar te zijn'- praatje is.

De reden waarom specifieke aanbiedingen zo goedkoop zijn, is omdat het vaak een win-win situatie voor iedereen is. Hierbij is er sprake van drie partijen die er baat bij hebben. Allereerst heb je Disneyland zelf. Deze willen uiteraard kaartjes verkopen, aangezien ze daar van leven. Een attractiepark is zeer duur om te onderhouden, dus het is belangrijk dat ze veel kaartjes verkopen. Daarnaast heb je dan natuurlijk de reisorganisatie. Ook deze wil er natuurlijk aan verdienen, want zij bemiddelen in reizen en daar verdienen ze veel geld mee. En daarnaast wil jij als consument natuurlijk uitgebreid genieten van de reis.

Is het je wel eens opgevallen dat de aanbiedingen vaak voor één specifieke periode zijn? Bijvoorbeeld voor drie specifieke dagen. Dat is dan ook de reden waarom het zo goedkoop is. Vaak geldt namelijk het volgende principe. Op die specifieke dagen hebben ze in Disneyland nog kamers vrij en ze verwachten niet dat deze in de nabije toekomst nog worden verkocht op de normale manier. Dat kan dan ook de reden zijn waarom Disneyland er een aanbieding tegenaan gooit. Want dan geldt namelijk het principe: beter een beetje geld verdienen, dan dat er kamers vrij zijn en we er helemaal niets aan verdienen. De reisorganisatie kan er dan natuurlijk ook aan verdienen, want het is voor hen aantrekkelijk om deze aanbieding op de website te zetten. En de consument die toevallig die specifieke dagen kan, die heeft er ook veel voordeel bij. En op die manier kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld in Disneyland kunt overnachten voor 80% minder geld dan de reguliere prijs als je zou boeken.

Hierbij moet gezegd worden dat dit slechts een voorbeeld is. Er zijn namelijk nog veel meer aanbiedingen, zoals je misschien wel weet. Aanbiedingen die niet voor een specifieke dag of periode zijn, maar waar je dan ook gewoon flink van kunt profiteren. Maar waarom kan dat dan veel goedkoper aangeboden worden? Daar gaan we in de volgende alinea verder op in!

Hoe ga je goedkoop naar Disneyland Parijs?

Er zijn namelijk nog andere redenen waarom je met een aanbieding goedkoop naar Disneyland Parijs kunt gaan. Met een aanbieding wordt namelijk gebruikgemaakt van het zogenaamde all-inclusive concept. Bij de aanbieding zitten allerlei verschillende zaken inbegrepen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een busreis richting Disneyland. Vervolgens de tickets van Disneyland. Dan heb je nog vaak de overnachting. De meeste aanbiedingen bevatten sowieso de vorige drie benoemde elementen. Vaak heb je dan nog de mogelijkheid om er bijvoorbeeld een buffet of iets dergelijks bij te bestellen tegen een ander tarief. De reden waarom dit allemaal tegen een scherpe prijs kan, is omdat je dus voor alles tegelijk betaalt. Doordat er bijvoorbeeld een bus wordt gebruikt met gelijkgestemden, hoeft een reisorganisatie maar eenmaal een busreis te betalen, waardoor het dus veel goedkoper wordt voor jou als consument. Daarom ga je bij aanbiedingen vaak ook met een grote groep, omdat dit veel goedkoper is.

En juist omdat je alles bij elkaar tegelijk bestelt, kun je profiteren van die aanbieding. Je kunt het vergelijken met flink shoppen in een winkel. Hoe meer je gaat kopen, hoe meer de verkoper bereid is om je korting te geven, aangezien de winst toch wel groot genoeg is. Dat is dus ook een reden waarom je met een promotie altijd alles in één krijgt. Want juist dat is de reden waarom er flink aan kan worden verdiend. Maar nu hebben we wel genoeg verteld over de belangrijkste redenen waarom aanbiedingen werken en waarom iedereen er profijt van heeft. Nu is uiteraard de vraag, hoe zorg jij ervoor dat jij goedkoop naar Disneyland Parijs kan gaan met een fantastische aanbieding. In de volgende alinea gaan we verschillende tips bespreken, zodat jij er altijd bij bent wanneer er een aanbieding is.

Tips voor de beste aanbiedingen

Hierboven hebben we uitgelegd waarom het zeer logisch is waarom er vaak aanbiedingen zijn. Het gaat er niet zozeer om dat jij als consument daar alleen voordeel bij hebt, maar Disneyland en een reisbureau ook. Dus het is een win-win voor iedereen, maar dat is tegelijkertijd goed. Want voor niets gaat de zon op. Maar hoe zorg jij er nu voor dat jij goedkope Disneyland Parijs tickets kunt regelen? Hieronder geven we een paar belangrijke tips, zodat je sneller de perfecte aanbieding kunt krijgen. We zetten ze onder elkaar, zodat je er een goed overzicht van krijgt en de tips deze week nog kan toepassen. Want hoe fijn zou het zijn dat door even goed te zoeken, je misschien wel €100 of zelfs meer geld kan besparen. Zo makkelijk heb jij waarschijnlijk nog nooit geld bespaard!

Tip 1: Gebruik zoekmachines om verschillende aanbiedingen te bekijken

Het punt is natuurlijk dat niet elke reisorganisatie altijd een specifieke aanbieding heeft. Als je dus slechts op één bepaalde populaire site zoekt, dan is de kans vrij groot dat je er weinig profijt van gaat hebben en je lastiger goede aanbiedingen kunt vinden. Gelukkig kun je gebruikmaken van de algoritmes van zoekmachines. Daardoor wordt het tegenwoordig een stuk gemakkelijker om te kijken bij meerdere aanbieders. Je moet dan gewoon de juiste zoekopdrachten intypen en je ziet gelijk wat er zoal is qua aanbiedingen. Het klinkt misschien als een eenvoudige truc, maar toch denken heel veel mensen daar niet goed over na en die laten dit zomaar lopen! Hartstikke zonde natuurlijk. Het begint namelijk bij goed onderzoek doen. Er zijn namelijk aanbieders genoeg, maar je weet nooit welke aanbieder nu precies wanneer wat aanbiedt. Op onze website kan je ook makkelijk en snel tickets vergelijken en aanbiedingen bekijken voor Disneyland.

Tip 2: Notificatie aanzetten

Dit slaat ook weer een beetje terug op tip 1. Het is namelijk belangrijk om bij verschillende aanbieders te kijken, om zo je kansen te spreiden. We leven immers in een vrije markt waarbij de concurrentie groot is. Veel organisaties doen er dan ook alles aan om met elkaar te concurreren. Het mooie is dat je vaak automatisch op de hoogte kan worden gesteld bij verschillende reisorganisaties. Het volgende moet je dan eerst doen: jezelf bij de verschillende reisorganisaties registeren als gebruiker of je inschrijven op de nieuwsbrief. Dit is in het begin misschien even werk, maar in de toekomst schiet jij daar heel veel mee op. Wanneer je je eenmaal hebt geregistreerd kun je namelijk een zogenaamde notificatie aanzetten. Dit betekent dat je automatisch op de hoogte wordt gesteld als er sprake is van een aanbieding. Wel zo handig natuurlijk, want dat scheelt veel tijd en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Dit kan dus gaan om goedkope Disneyland Parijs tickets, maar uiteraard ook andere soorten aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Je zit overigens nergens aan vast, meestal kun je die notificaties gewoon weer uitzetten als je er klaar mee bent.

Tip 3: Ga op minder gebruikelijke tijden

Het punt is dat er veel aanbiedingen zijn, maar niet elke aanbieding steekt hetzelfde in elkaar. De ene aanbieding is natuurlijk goedkoper dan de andere. De allergoedkoopste manier om naar Disneyland Parijs te gaan, is om er in het laagseizoen te verblijven., dus dat betekent dat je op vakantie gaat buiten schoolvakanties en verlengde weekends. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om je trip te reserveren midden in de zomervakantie, wanneer iedereen vrij is. Weliswaar zijn er dan wel verschillende aanbiedingen waarvan je kunt profiteren, maar vaak liggen de prijzen hiervan relatief hoog. Je kunt dan beter op vakantie gaan wanneer veel mensen aan het werk zijn. Dus niet midden in in een vakantie (bijvoorbeeld niet in de kerstvakantie, herfstvakantie en ga zo maar verder...). De kans is veel groter dat er in laagseizoen betere promoties zijn. De reden hiervoor is dat er in Disneyland Parijs dan nog veel tickets beschikbaar zijn en ook de hotels hebben dan een lagere bezetting. Daarom wordt het ook veel goedkoper aangeboden. Die prijzen kunnen overigens ook weer snel veranderen.

Tip 4: Ga met meerdere personen

Alleen op vakantie naar Disneyland is natuurlijk niet echt leuk om te doen. Maar sommige mensen doen dit wel. Het punt is dat je vaak korting kunt krijgen als je met meerdere personen gaat. Dit wordt ook wel de zogenaamde groepskorting genoemd. Dit is zeer gebruikelijk en vind jij bijvoorbeeld ook bij restaurants en vele andere etablissementen. Dus het is aan te raden om met een grotere groep op vakantie te gaan naar Disneyland. Niet alleen heb je dan veel meer plezier, aangezien je de gezelligheid kunt delen. Maar het is dus ook nog eens goedkoper. Het kan natuurlijk zijn dat je niemand hebt om mee naar Disneyland te gaan. In de regel hoeft dit niet per se een probleem te zijn. Je kunt ook netwerken en bijvoorbeeld in bepaalde sociale media groepen kijken of er gelijkgestemden zijn. Op die manier kun je goedkoper op reis en heb je in de regel ook nog eens veel meer gezelligheid!

Hierboven hebben we enkele tips gegeven over hoe je tickets voor Disneyland Parijs tegen een scherpe prijs kan verkrijgen. Er zijn ongetwijfeld ook nog andere mogelijkheden. Probeer inventief te denken en wie weet kom je zelf op briljante ideeën. Heb je zelf tips? Stuur ons een mailtje en we plaatsen je tip erbij!

Goedkoop hotel in de buurt van Disneyland Parijs

Disneyland is magisch. Vaak is het voor veel mensen een onderdeel van hun gehele reis naar Parijs. Het is immers vrijwel niet te doen om maar voor één dag naar Parijs te gaan. Het is een flinke reis ernaartoe, dus zonde om er maar een dagje te blijven. Toch?! Om die reden kan het dan ook aan te raden zijn om een goedkoop hotel in de buurt van Disneyland Parijs te boeken. Natuurlijk ben je op de hoogte dat je in Disneyland zelf kunt overnachten. Je bent dan gelijk in het park. Maar een goedkoop hotel in de buurt van Disneyland Parijs is ook een optie! En wel om deze redenen...

Reden 1: Het is goedkoper

Een voordeel is dat overnachten buiten Disneyland vaak goedkoper is. Misschien heb je wel eens een maaltijd in Disneyland genomen. Dan kom je er al snel achter dat het daar een stuk duurder is dan in een regulier restaurant. Dat is nu eenmaal hoe attractieparken werken. Ze proberen overal aan te verdienen en de prijzen zijn dan ook flink hoger dan gebruikelijk. Dit doen ze in principe om twee redenen. Allereerst kost een attractiepark gigantisch veel om te onderhouden. Dat geld moet ook weer terugverdiend worden. Misschien heb je in de media wel verhalen gelezen daarover. Dat zelfs pretparken met miljoenen bezoekers uiteindelijk failliet gaan. Dus daarom moet er op andere zaken ook winst gemaakt worden, dus dat is wel logisch. En daarom kan overnachten dus ook een stuk duurder zijn dan in een regulier hotel.

Maar natuurlijk wil je wel extra lang genieten van Disneyland. Want je wil uiteraard wel goed van Parijs genieten. Met een goedkoop hotel in de buurt van Disneyland Parijs, kan dat natuurlijk ook. Je moet dan misschien iets verder reizen, maar tegelijkertijd bespaar je ook meer geld. Vaak kun je ook weekendkaarten voor Disneyland kopen. Het is verstandig om die aanbiedingen even in de gaten te houden. Dan kun je er ook gewoon in en uit. Ben je dan even klaar met al het pracht en praal van Disneyland? Dan kun je ervoor kiezen om even naar het centrum van Parijs te gaan. In het centrum van Parijs is namelijk heel veel moois te zien. Zo kun je dat afwisselen.

Reden 2: Je leert andere plekjes kennen

Een ander voordeel van goedkoop overnachten in de buurt van Parijs, is dat je dan ook andere buurten en plekken van Parijs leert kennen. Dat is ook wel leuk uiteraard, aangezien de cultuur opsnuiven zeer leuk kan zijn. Die kans heb je dus als je een hotel boekt in de buurt. Je kunt dan bij het ontbijt een praatje maken met andere mensen. Misschien zijn er wel mensen die een heel mooi verhaal te vertellen hebben. Of mensen die leuke tips hebben als het gaat om attracties in Disneyland. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Bekijk op de map hieronder de hotels in de buurt. Je ziet meteen de prijs en de afstand tot het pretpark.

Booking.com

Overnachten in Disneyland Parijs

Natuurlijk kun je ook in Disneyland Parijs overnachten. Daar zijn ook vaak aanbiedingen voor. Als je bijvoorbeeld zeker weet dat je het park niet gaat verlaten. En je weet zeker dat je binnen één dag nog lang niet alles hebt gezien. En als je zeker weet dat je nog veel attracties wil ervaren. Dan kan in Disneyland Parijs overnachten zeker een aanrader zijn. Vaak zijn daar ook wel aanbiedingen voor te vinden. Meestal zit dit bijvoorbeeld in het arrangement, zoals wij eerder al beschreven hadden in de alinea's over waarom aanbiedingen vaak zo goedkoop zijn. Maar wat zijn de voordelen om in Disneyland Parijs te overnachten?

Voordeel 1: Je hebt toegang tot alle parken

Een belangrijk voordeel is dat je dan direct toegang hebt tot alle parken. Je hoeft dus geen aparte kaartjes te kopen. Disneyland is zo groot dat er dus meerdere parken zijn. En elk park is zo groot dat je vaak wel meer dan één dag nodig hebt om het allemaal te bewonderen. Vaak is het ook goedkoper dan wanneer je een aparte ticket koopt voor het attractiepark en een aparte ticket voor de overnachting. Dus meestal kun je ook nog eens geld besparen.

Voordeel 2: Gratis parkeerplaats

Ben je met de auto naar Parijs gekomen? Parkeren is daar echt een hel, aangezien het één van de grootste en drukste steden van de wereld is. Dus mocht je al ergens, met veel geluk, een parkeerplaats kunnen bemachtigen. Dan is de kans vrij groot dat je daar maar een zeer korte tijd mag staan. Bovendien betaal je daar dan ook flink uurtarief voor. En als je het dan vergeet, kun je ook nog eens een fikse boete krijgen! Het voordeel van overnachten in Disneyland is dat parking dus geen probleem is. Je kunt daar namelijk je auto gratis parkeren de hele dag. Ideaal natuurlijk.

Voordeel 3: Eerder toegang tot de parken

Een ander belangrijk voordeel is dat je meestal ook nog eens eerder toegang tot de parken kunt krijgen! Dat klinkt misschien een beetje als een raar voordeel, maar laten we dit even uitleggen. Je kunt er alvast vanuit gaan dat Disneyland altijd gigantisch druk is. Dit betekent dat er extreem lange rijen zijn als het om de attracties gaat. En natuurlijk heb je geen zin om een uur in de rij te staan voor een attractie. Dit kan echter zomaar gebeuren en is niet uniek. Het voordeel van overnachten in Disneyland is echter dat je eerder toegang tot de parken kunt krijgen dan de reguliere bezoekers. Hierdoor kun je genieten van alle attracties, zonder dat je in een lange wachtrij hoeft te staan. Fantastisch!

In dit artikel hebben we enkele tips besproken over hoe jij kunt profiteren van een aanbieding. Ook hebben we uitgelegd waarom er vaak aanbiedingen zijn en waarom iedereen hier voordeel van heeft. Hopelijk weet je nu alles over de aanbiedingen van Disneyland. Maar ook of het wat voor je is om te overnachten in Disneyland of in een hotel in de buurt. We hebben van beide situaties de voordelen gegeven, zodat jij zelf een afweging kunt maken. Veel plezier!