Nieuw bij Plopsa: Plopsa Hotel

Plopsa Hotel naast Plopsaland De Panne

Het Plopsa Hotel is er bijna...

Het veelbesproken Plopsa Hotel komt er in het najaar van 2020. Er is al veel over geschreven en gezegd. Je zal er kunnen overnachten bij Bumba en Mega Mindy. Zalig toch?! Ongeveer een jaar geleden startte men met het bouwen van dit serieus project.

Overnachten net naast Plopsaland De Panne

Het hotel ligt net naast Plopsaland De Panne. Hier logeren moet een unieke ervaring worden. Er komen 117 kamers. Elf daarvan zullen ingericht zijn als themasuites en veertien als luxesuites. Maya de Bij, Kabouter Plop, Mega Mindy, K3 en Bumba krijgen elk hun kamer. Welk figuurtje zou jij kiezen? In de standaardkamers is het thema 'theater'. Een luxesuite, een themasuite of een standaardkamer... Sowieso wordt het een beleving. En het begint al in de foyer, want dat is net als een operazaal. Decoratie is dus heel belangrijk in het hotel.

Het Plopsa Hotel zal bestaan uit 117 gethematiseerde kamers, een restaurant, twee bars en drie vergaderzalen. Naast het hotel blijft Plopsa ook investeren in zijn pretpark in De Panne. Vorig jaar nog opende de Dinosplash! In 2021 zou er een indoorzone rond Bumba moeten komen. En dan in 2022, en misschien wel als absolute topper, een nieuwe achtbaan!

Wist je dat je je kan aanmelden om als eerste te kunnen boeken? Voor meer info over hoe je dat precies moet doen, klik hier.