Op safari in Beekse Bergen

Vergelijk Ticketprijzen

Koop de goedkoopste tickets voor Beekse Bergen. Onderstaande prijzen zijn vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 3 jaar gaan gratis mee.

Abonnementen

Meerdere keren per jaar naar Beekse Bergen? Dan raden we aan om een abonnement te nemen. Zo kan je heel wat besparen! Als abonnee profiteer je van exclusieve events, korting op kinderfeestjes en overnachten, voordelig parkeren, korting tijdens je bezoek, korting voor vrienden en ook korting bij andere dierentuinen en pretparken.

Overnachtingen en arrangementen

Overnachten in Beekse Bergen

Een verrassend leuke vakantie? Dan moet je kiezen voor Beekse Bergen. Hier logeer je letterlijk tussen de wilde dieren.

Overnachten in de buurt

Bekijk op de interactieve kaart hieronder wat de mogelijkheden zijn en vind jouw ideale hotel in de omgeving van Beekse Bergen. Hulp nodig? Stuur ons je vraag via mail of Facebook!

Booking.com

Over Beekse Bergen

In dierenpark Beekse Bergen kan je op safari gaan. Te voet, met je eigen auto, de safaribus of met de boot. En dat is een unieke ervaring. Elk type safari is top! Je kan je bezoek nog spannender maken door bijvoorbeeld voor de kanosafari te kiezen. Maar er is ook een Rangercamp, Gamedrive, Fotoworkshop. En het is zelfs mogelijk om een dagje backstage mee te lopen.

Naast het safaripark, heb je er ook Speelland. Er is een minigolf, speeltuin, Safari Buggybaan en meer. De combinatie van Speelland en het safaripark maakt van Beekse Bergen een topper!

Beekse Bergen is één van de pretparken in Nederland waar je kan overnachten. Blijf gezellig slapen en geniet van de natuur en van elkaar. Een aanrader om te doen met zowel familie als vrienden.

Adres

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek - Nederland

Openingsuren

Voor een overzicht van de openingstijden, klik hier.