Toverland Tickets met korting

Vergelijk Ticketprijzen

Koop de goedkoopste tickets op de markt. Bekijk en vergelijk bij meerdere aanbieders. Vanaf 1m40 ben je volwassen voor pretpark Toverland.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (>1m40).

Abonnementen

Meerdere keren per jaar naar Toverland? Tip! Koop een abonnement. Veel goedkoper, gezien je zoveel gaat. En je krijgt bovendien tal van extra voordelen. Je krijgt gratis toegang tot parkevents, 5% korting bij horeca en merchandise, korting op andere attractieparken en dierentuinen... En er is nog meer.

Overnachtingen en arrangementen

Overnachten in de buurt? Bekijk op de interactieve kaart hieronder waar je het best kan logeren tegen de beste prijs. Wie ga jij meenemen naar een trip richting Toverland? Veel plezier alvast!

Over Toverland

Toverland is één van de jongste pretparken in Nederland. Het attractiepark opende op 19 mei 2001 als overdekte speeltuin en groeide uit tot een themapark van jewelste! Wist je dat Toverland al diverse prijzen pakte voor 'beste attractiepark' en 'leukste uitje'?

Naar Toverland kan je altijd gaan. Dit attractiepark in Sevenum is het hele jaar geopend. Veel attracties zijn binnen, een deel is ook in de buitenlucht met als toppers Fenix en Troy.

Adres

Toverlaan 2, 5975 Sevenum - Nederland

Openingsuren

Voor openingstijden van Toverland, klik hier.