Disneyland Parijs Tickets met korting

Vergelijk ticketprijzen

Zo goedkoop mogelijk naar Disneyland Parijs? Bekijk en vergelijk onderstaande prijzen. We lijsten voor jullie alle mogelijke aanbieders op en zo kan jij de ticketprijs bekijken en vergelijken. Veel plezier alvast!

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (12+).

Jaarpassen

Je hebt al een jaarpas vanaf €179. Als je meerdere keren per jaar naar Disneyland Parijs gaat, dan is het natuurlijk de beste optie om een abonnement te overwegen. Een overzicht van alle jaarpassen kan je makkelijk vinden op de officiële website.

Fast Passes

Weet jij al hoe je optimaal kan genieten van Disney's meest populaire attracties? Met een FASTPASS verkort je je wachttijd bij tal van attracties. Het leuke nieuws is dat een FASTPASS inbegrepen is in de prijs van je ticket voor de 2 Disney Parken.

Wat moet je hiervoor doen? Eens in Disneyland steek je je ticket in de automaat bij een attractie die FASTPASS toelaat. Je ontvangt dan een kaartje met daarop het tijdstip waarop je via de speciale FASTPASS-ingang een snelle toegang krijgt! Tip: ga dus meteen naar een FASTPASS-attractie en maak er gebruik van.

Voor een SUPER FASTPASS & ULTIMATE FASTPASS moet je wel betalen en is ook beperkt qua beschikbaarheid. Je krijgt snelle toegang tot topattracties en dat zonder toegewezen tijdslot.

Overnachtingen & arrangementen

Heerlijk slapen tussen en dicht bij de Disneyfiguren? Een kamer volledig in sfeer van Disney is fantastisch voor de kids. En voor de ouders natuurlijk ook. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden. Vergelijk prijzen en boek zo goedkoop mogelijk jouw weekendje weg.

Booking.com

Over Disneyland Parijs

Betoverend. Magisch. Bovennatuurlijk. Dat is de sfeer die heerst in Disneyland Parijs. Ook op zoek naar de leukste aanbiedingen voor tickets? Blijf dan vooral hier om te vergelijken en de beste deal te vinden.

Wil je alle attracties van Disneyland Parijs doen, dan moet je er toch wel enkele dagen verblijven. In de buurt heb je verschillende hotels, die elk hun eigen troeven hebben. Heb je zelf een leuk idee of een fantastisch hotel bezocht? Laat het ons weten of eender welke manier. Altijd leuk om fantastische te verhalen te delen met elkaar.

Met wie ga jij naar Disneyland? Een foto bij het mooiste kasteel ter wereld mag sowieso niet ontbreken. Ga je met je vriend(in), familie of met een groep vrienden? Eén ding is zeker. Het wordt fantastisch!

Disneyland bestaat uit 2 attractieparken, een winkelstraat en 7 hotels. Je hier vervelen kan dus niet! Het themapark is gelegen op 32 kilometer ten oosten van Parijs en werd geopend op 12 april 1992. Leuk weetje toch? Daarmee kan je al eens uitpakken terwijl je er heen reist.

Ongeveer 14 miljoen mensen bezoeken jaarlijks Disneyland. Een getal om van te duizelen. Net als hun attracties! Op welke attractie zit jij het liefst? Laat het ons gerust weten met #onlinepretparktickets , dan zetten we deze alvast graag in de kijker op ons eigen insta-account.

Mickey Mouse of Mini Mouse? Goofy of Donald Duck? Laat je betoveren door de figuren en de magische parades. Enjoy

Adres

Boulevard de Parc, 77700 Coupvray - Frankrijk

Openingsuren

Is Disneyland elke dag open? Ja! Bestel nu je tickets en begin meteen te verlangen.