Puy du Fou Tickets met korting

Vergelijk ticketprijzen

Ga jij binnenkort op vakantie naar Frankrijk? Meer bepaald in de regio van Nantes? Dan is een bezoekje aan Puy du Fou zeker een aanrader. Bekijk hieronder ticketprijzen en koop je tickets voordelig, veilig en snel.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (14+). Er is een apart tarief voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Kids jonger dan 3 gaan gratis mee!

Jaarpassen

Keuze uit een Premiumpas en een Pass Aventure. Ontdek alle voordelen op de website van Puy du Fou!

Overnachtingen & arrangementen

Puy du Fou is gelegen in de buurt van Nantes, een prachtstreek in Frankrijk. Zoek je nog een slaapplaats? Bekijk hieronder op de kaart wat Booking.com je kan bieden.

Booking.com

Over Puy du Fou

Themapark Puy du Fou is gelegen in de Vendée in Frankrijk. Het is het tweede grootste park in Frankrijk en lokt jaarlijks tal van bezoekers. Dit pretpark neemt je op sleeptouw doorheen de rijke geschiedenis van de regio.

Wat je moet weten! Puy du Fou is geen standaard pretpark met attracties, achtbanen ed... Maar is volledig gebaseerd op shows. Heel uniek dus om hier eens naar toe te trekken. Er zijn zeven hoofdshows, met aanvullend ook nog een aantal nevenshows.

Cinéscénie

Cinéscénie is de grootste en belangrijkste show van het themapark en moet je absoluut gezien hebben. Dit spektakel vindt plaats achter de ruïnes van een kasteel naast het park. Het vertelt de laatste 700 jaar van de geschiedenis van de omgeving. Wist je trouwens dat Cinéscénie wordt gespeeld om het grootste podium ter wereld? Op maar liefst 23 hectare! Er spelen ook duizenden acteurs en paarden mee. De meeste acteurs en actrices zijn vrijwilligers uit de nabij gelegen dorpjes.

Deze show wordt gespeeld van juni tot en met augustus. Je moet wel reserveren om zeker te zijn van je plaats.

Adres

Puy du Fou, CS 70025, 85590 Les Epesses - Frankrijk

Openingsuren

Bekijk hier de openingstijden en de kalender.