Abonnementen

Wil je heel veel Duinrell bezoeken? Dan raden we je aan om een abonnement te kopen. Je hebt verschillende formules en mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld een jaarabonnement waarbij je zowel toegang hebt tot het park als Tikibad. Dan heb je ook een abonnement specifiek voor het attractiepark. En daarnaast kan je ook nog een Tikibad avondabonnement nemen. Wat ga jij kiezen? Bekijk alle voordelen.

Overnachtingen en arrangementen

Blijf slapen op vakantiepark Duinrell

Logeren in het leukste vakantiepark voor het hele gezin? Dat kan op Duinrell. Er zijn meer dan 40 attracties en het Tikibad! Dat betekent dat één dag niet genoeg is. Je kan kiezen tussen een duingalow, op de camping of in een lodgetent.

Overnachten in de buurt

Bekijk op de interactieve kaart hieronder wat de mogelijkheden zijn en vind jouw ideale hotel in de omgeving van Duinrell. Advies nodig? Vraag het ons!

Booking.com

Over Duinrell

Duinrell bestaat uit een vakantiepark, een attractiepark en een waterpark, genaamd Tikibad. Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux. Dat kan tellen! Je vindt er 21 glijbanen, een waterspeelhuis, een verwarmd buitenbad en veel meer... Plezier verzekerd, zowel binnen als buiten.

Met meer dan 40 attracties in het attractiepark, is het gewoon onmogelijk om je hier te vervelen. Een echte waaghals of heb je het graag wat rustiger? Alles kan.

Adres

Duinrell 1, 2242 Wassenaar - Nederland

Openingsuren

Voor een overzicht van de openingstijden van Duinrell, klik hier.