Tickets Plopsaland De Panne met korting 

Vergelijk ticketprijzen

Goedkoop naar Plopsaland? Bekijk en vergelijk onderstaande prijzen. Zie je ergens anders een betere prijs? Stuur ons een mailtje op info@onlinepretparktickets.com en we plaatsen de aanbieding hier tussen.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (>1m).

Abonnementen

Wist je dat het goedkoper is om een abonnement te nemen, als je veel gaat naar Plopsaland? Bovendien heb je toegang tot alle Plopsa Parken en tal van leuke voordelen. Gebruik promocode 'PLOPSADEALS' en krijg €20 extra korting op jouw Plopsa-Funcard.

Overnachtingen en arrangementen

In Plopsaland De Panne wordt je blootgesteld aan wel duizend-en-één prikkels. Ben je te uitgeput om naar huis te gaan? Blijf dan gewoon met de hele familie slapen in de buurt en droom over al jullie belevenissen van die dag.

Vind je ideale verblijf via Booking.com.

Booking.com

Over Plopsaland

Plopsaland De Panne, hét familiepretpark bij uitstek. Je vindt er de vele familieattracties waarbij zelfs oma een heuse adrenalineboost krijgt! Gaande van het magische bos van Plop, de wervelende Anubisride tot de welbekende ‘knus op elkaar’ boomstammetjes. Maar dat is niet alles. Er zijn meer dan 50 attracties voor zowel jong als oud. Zo kan je ook kiezen tussen heel wat verschillende thema’s.

Hou jij van actie en ben je een echte durfal? Dan moet je zeker eens op de splinternieuwe attractie ‘Heidi the ride’. Of toch liever kiezen voor een rustige attractie? Dan zullen de koffiekopjes je een heleboel kriebels bezorgen! Misschien ben jij wel een waterrat en vind je het helemaal niet erg om vijf keer na elkaar op de supersplash te zitten? Je tuimelt aan maar liefst 70 km/uur zo’n 30 meter lager in het water! Jouw beloning? Een verfrissende splash! Daarnaast zijn er dagelijks spetterende liveshows en kan je je televisiehelden live ontmoeten. Voor de kleinsten onder ons is er de Bumba Show. Ga mee op avontuur en zing/dans erop los! De oudere kinderen kunnen genieten van een keicool en swingend optreden van de enige echte… Ketnetband!

Naast Plopsaland De Panne vind je ook het immens populaire waterpretpark van Studio 100, PlopsAqua. Eerst een ritje op achtbaan Heidi en dan een plons in het zwembad? Het kan allemaal in De Panne. Dit attractiepark in België moet je gewoon doen!

Adres

De Pannelaan 68, 8660 De Panne - België

Openingsuren

De openingstijden van Plopsaland De Panne? Klik hier.

Het hele jaar door zijn er tal van events in Plopsaland De Panne. Zo heb je Halloween, Winter Plopsaland, FC De Kampioenen Fandagen... Maar ook optredens en shows van Samson en Marie, Plop en zijn vrienden... Een fantastische beleving voor jong en oud!

Openbaar vervoer

Het park is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein naar Oostende? Euh... De Panne liever! Vanaf het station van De Panne is het 9 minuten wandelen of 800 meter naar het pretpark. Bestel hier je tickets voor de trein...

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een ticket voor Plopsaland De Panne?

Kinderen onder de 85 cm kunnen gratis binnen. Tussen 85 cm en 1 m kost een ticket €15,50. Tickets voor volwassenen kosten €42,50.

Hoe druk is het in Plopsaland De Panne?

Met deze druktebarometer kan je snel kijken hoe druk het is in Plopsaland én wat de voorspellingen zijn.

Hoeveel attracties zijn er in Plopsaland De Panne?

In Plopsaland De Panne kan je genieten van 53 attracties, waarvan 7 achtbanen en 6 waterattracties.

Hoeveel kost een abonnement bij Plopsa?

Voor het goedkoopste abonnement betaal je €49,99. Het duurste abonnement kost dan weer €149,99.