Plopsa Coo Tickets met korting

Tickets vergelijken voor Plopsa Coo

Vergelijk tickets voor Plopsa Coo bij de verschillende aanbieders. Ergens anders een betere prijs? Vertel het ons en we plaatsen de aanbieding hier ook.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (>1m).

Abonnementen

De Plopsa-FunCard betekent veel voordelen. Sowieso geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 50% korting bij PlopsAqua. Wat denk je? Gewoon doen.

Daarnaast geniet je nog van tal van andere voordelen. Korting op tickets bij andere pretparken, dierentuinen en activiteiten!

Overnachtingen en arrangementen

Nabij Plopsa Coo vind je tal van leuke hotels… En je bent nooit veraf van Malmedy, Spa, Durbuy, La Roche-en-Ardenne… Vind jouw ideale vakantie via Booking.com. Veel plezier in de Ardennen!

Over Plopsa Coo

Fantastische trip naar de Ardennen gepland? Of op zoek naar een leuke trip? Bekijk ons aanbod. Plopsa Coo vind je aan de Watervallen van Coo in Coo, Stavelot. In het pretpark vind je verschillende attracties zoals een kabelbaan, een achtbaan en de boomstammetjes. En niet te vergeten een wildpark! Als kers op de taart heb je een prachtig uitzicht op de Amelvallei.

Attracties genoeg in het leukste pretpark van de Ardennen. Je vindt er Vicky the Ride, het Apeneiland, de Autorijschool van Samson & Gert… Noem maar op.

Wildpark bij Plopsa Coo

Naast Plopsa Coo heb je ook een Wildpark. In het Wildpark vind je onder andere everzwijnen, damherten, wolven… Ideale uitstap om deze twee parken te combineren. Een tochtje met het treintje door dit park duurt ongeveer zo’n 40 minuten. Geniet van de wonderbaarlijke pracht van de Ardense natuur.

Adres

Grand Coo 4, 4970 Stavelot - België

Openingsuren

Plopsa Coo is geopend van april tot november. Precieze openingsuren nodig? Klik hier.

Openbaar vervoer

Geen auto nodig om naar Plopsa Coo te gaan. Het station Coo bevindt zich op wandelafstand van het pretpark.

Klik hier en koop je treinticketjes.