Walibi Holland Tickets met korting

Vergelijk Ticketprijzen

Koop de goedkoopste tickets. Bekijk en vergelijk bij diverse aanbieders en betaal nooit meer te veel voor jouw pretparktickets. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree.

Deze prijzen zijn op basis van tickets vanaf 3 jaar.

Abonnementen

Bij Walibi Holland heb je verschillende soorten abonnementen. Je hebt de Walibi Pass, dat is een gewoon abonnement. Dan ook een Friends Pass, speciaal voor vriendengroepen. En dan heb je ook nog een Family Pass voor 4 personen en 5 personen. Jullie voordelen? Het hele seizoen onbeperkt toegang, ook tot de events Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days... Je krijgt ook korting bij andere pretparken en er is nog meer...

Overnachtingen en arrangementen

Bekijk de kaart hieronder en doe inspiratie op om eventueel te overnachten in de buurt van Walibi Holland. Altijd leuk, zo'n pretparkvakantie.

Booking.com

Over Walibi Holland

De slogan is #Hardgaan en dat is het ook op sommige attracties. Wat een fantastisch pretpark is dit! Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastische dag van te maken met familie en vrienden. Er zijn tal van achtbanen, maar eentje moet je toch zeker gedaan hebben. Attractie Untamed is een aanrader!

Adres

Spijkweg 30, 8256 Biddinghuizen - Nederland

Openingsuren

Klik hier voor correcte openingstijden.