Plopsa Indoor Hasselt Tickets met korting

Tickets vergelijken voor Plopsa Indoor Hasselt

Vergelijk hieronder ticketprijzen voor Plopsa Indoor Hasselt bij de verschillende aanbieders. Ergens anders een betere prijs? Vertel het ons en we plaatsen de aanbieding hier ook.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (>1m).

Abonnementen

Als je veel naar Plopsa gaat, dan kan je met de aankoop van een Plopsa-FunCard niet missen. Naast gratis entrees, geniet je ook nog eens van tal van andere voordelen. Plopsa-FunCard betekent 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park & 50% korting bij PlopsAqua.

Overnachtingen en arrangementen

Limburg is een prachtige streek om te vertoeven. Waarom er dan geen vakantie van maken? Een overnachting in de buurt van Hasselt... Daar zeg je toch geen 'nee' tegen? Naast Hasselt zijn er nog heel wat toeristische trekpleisters in de buurt. Zo heb je 'Fietsen door het Water', Maastricht, Genk en nog veel meer.

Booking.com

Over Plopsa Indoor Hasselt

Wist je dat Plopsa Indoor Hasselt het allereerste overdekte themapark is in België? Het is gelegen net naast de Ethias Arena en de Grenslandhallen in Hasselt. Met een oppervlakte van ruim 9000 m² kan je hier naar hartenlust spelen en genieten. Er zijn in totaal 22 attracties te vinden, waaronder 1 achtbaan. Klaar om te vertrekken?

Adres

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt - België

Openingsuren

Plopsa Indoor Hasselt is elke dag open. Meer info nodig over openingstijden? Klik hier.