Bellewaerde Tickets met korting

Vergelijk ticketprijzen

Goedkoop naar Bellewaerde? Bekijk en vergelijk onderstaande prijzen. Zie je ergens anders een betere prijs? Stuur het ons via mail, Facebook... en we plaatsen de aanbieding hier tussen. Klik en vergelijk. Kinderen kleiner dan 100 cm mogen gratis naar binnen.

Abonnementen

Een abonnement voor Bellewaerde heb je al vanaf €54. Dan heb je onbeperkt toegang tot het park gedurende 1 jaar. Graag ook toegang tot het Aquapark van Bellewaerde? Dan betaal je €89. Ter info; in abonnementen is parking niet inbegrepen.

Overnachtingen en arrangementen

Waarom er geen vakantie van maken?! Is toch de max! Ontdek hier enkele leuke ideetjes om dichtbij te overnachten. Bovendien is een dagje Bellewaerde perfect te combineren met een heerlijke vakantie in Ieper. De Westhoek heeft heel wat troeven. Gezelligheid en gastvrijheid ten top! Nood aan inspiratie? Bij onze partner voor accommodaties en hotels, Booking.com, vind je altijd wat je wilt. Vind je ideale verblijf.

Booking.com

Over Bellewaerde

Zin in een dagje Bellewaerde? Maar je weet niet waar je de beste aanbieding kan vinden? Stop met zoeken. Bij ons vind je de beste deals van het moment!

Hoe koop je tickets aan de beste prijs? Wij zochten het voor je uit. Ontdek de prijzen bij verschillende aanbieders. Van Vakantieveilingen tot Tiqets! Vergelijk en koop je tickets aan de beste prijs.

Je kan je tickets ook rechtstreeks bij Bellewaerde kopen. Alleen is dat niet altijd de goedkoopste keuze. Attractieparken werken samen met aanbieders om meer tickets te kunnen verkopen. Die aanbieders vragen meestal een leuke promotie of korting. Daarom dat vergelijken goed is! Beleef Bellewaerde vanop de eerste rij!

Fan van rollercoasters? Op de Boomerang neem je aan een hoge snelheid drie loopings voorwaarts, om dan vervolgens terug te keren. Voor echte durvers. Screaming Eagle is dan weer voor mensen zonder hoogtevrees. Het zicht op de top is adembenemend. Maar let op, een paar seconden en je valt in alle vrijheid naar beneden. Dawson Duel is de nieuwste attractie! Een park voor jong en oud. Echt een aanrader. Bellewaerde is een prachtig pretpark in België dat je zeker gedaan moet hebben.

Adres

Meenseweg 497, 8902 Ieper - België

Openingsuren

De openingsuren en de volledige kalender van Bellewaerde? Klik hier!