Walibi Tickets met korting

Vergelijk ticketprijzen

Goedkope tickets scoren voor Walibi in België? Bekijk en vergelijk onderstaande prijzen. Zie je ergens anders een betere prijs? Stuur ons een mailtje op info@onlinepretparktickets.com en we plaatsen de aanbieding hier tussen.

Deze prijzen zijn op basis van tickets voor volwassenen (boven 1m40).

Abonnementen

Ga je veel naar Walibi? Dan is het sowieso goedkoper om een abonnement te nemen... Je geniet erbovenop ook nog van tal van andere extra voordelen.

Overnachtingen & arrangementen

Waarom niet gewoon gezellig met z'n allen blijven overnachten? Overnachten in de buurt van Walibi en lekker uitslapen? Check! Niets toffer dan een pretparkvakantie onder vrienden of familie! In de omgeving vind je goede hotels. Vind je hotel!

Booking.com

Over Walibi Belgium

Walibi Belgium? Dat staat gelijk aan attracties om van te duizelen. Pulsar, Tiki Waka, Cobra... Stuk voor stuk achtbanen die de adrenaline door je lijf laat gieren. Wist je trouwens dat Pulsar verkozen is tot de beste nieuwe attractie ter wereld? Allen naar Walibi.

Je vindt dit pretpark in Waver. Het werd opgestart in 1975. Van waar komt de naam Walibi? Het is een acroniem, samengesteld uit de namen van de gemeenten waarin Walibi ligt: Waver, Limal en Bierges. Ken je trouwens het dier 'Wallaby'? Dat is een kangoeroe. De mascotte van Walibi.

Voor wie met een grote vriendengroep naar Waver afzakt, kan kiezen voor een groepsformule. Voordeliger en makkelijk online te boeken. Eens je binnen bent is het zalig. De restaurantjes, de shops, de attracties... Het gevoel die je in Walibi krijgt, is gewoon fantastisch.

Adres

Boulevard de l'Europe 100, 1300 Waver - België

Openingsuren

De openingstijden van Walibi? Klik hier.

Tijdens de zomermaanden is Walibi elke dag open en vinden er ook zomernocturnes plaats. Het park blijft dan langer open. Ook Halloween is een feest die je zeker niet mag missen in Walibi. Spookhuizen, shows, scare zones... Echt een uniek totaalconcept. Durf jij?

Openbaar vervoer

Het park is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Via de NMBS kan je zelf een pakket kopen waarbij je je ticket voor het park en ticket voor de trein samen koopt. De B-dagtrip kan je kopen vanaf €32. Het station van Bierges-Walibi ligt op 500 meter van het attractiepark. Nog twee voordelen; geen zorgen en geen kosten voor de parking. Koop hier je B-Dagtrip naar Walibi.